mobile logo

        Koffie en Thee

        46
        • 2,40
        • 3,45
        • 2,40
        • 3,45
        • 2,45
        • 2,65
        • 2,50
        • 2,90
        • 2,90
        • 3,95
        • 3,70
        • 3,95
        • 6,75
        • 7,50
          Irish, Spanish, Italian, French en Kiss of Fire
        • 2,65
        • 2,75
        • 2,75
        • 2,65
        • 0,50
        • 0,50
          cocos, vanille, hazelnoot en caramel

        Taarten / Cakes

        46
        • 4,00
        • 4,00
        • 4.00
        • 3,50
        • 2,00

        Broodjes

        bruin of wit

        46
        • 8.00
          gerookte zalm met dilledressing
        • 7.00
          met vijgenjam en salade
        • 7,50
          van Oma Bobs, met salade
        • 9,00
          handgesneden dunne lende met mierikswortel-mayonaise en Parmezaan
        • 8.50
          buffelmozzarella met pomodorie-tomaat en basilicumolie
        • 6,95
          beenham en kaas met salade
        • 7,75
          geitenkaas en honing met salade

        Pasta / Salade / Soep

        46
        • 9.50
          met kip en gorgonzolasaus
        • 11.00
          zwarte pasta met gebakken zalm en citroen-dillesaus
        • 9,50
          van bospaddestoelen, uit de oven
        • 3,50
        • 9,95
          romaine sla met ansjovismayonaise, kippendij, ei, Parmezaan en ansjovis
        • 9.95
          gemengde salade met tomaat, soja-bonen, komkommer, noten en mosterddressing
        • 9,95
          geitenkaas uit de oven met gemengde salade, mosterd-dressing en honing
        • 9.95
          gemengde salade met gerookte zalm, ei, geroosterde tomaat en dille-dressing
        • 6,00
          pomodorisoep met crème fraîche
        • 6,00
          romige mosterdsoep

        Specials

        46
        • 16,95
          Hereford dunne lende met kruidenboter
        • 14,95
          op de huid gebakken zalm
        • Alle specials worden geserveerd met salade en huisgemaakte friet

        Borrel

        46
        • 6,50
          gegratineerde tortilla chips met guacamole, crème fraîche, salsa en jalapeños
        • 4.75
          sojabonen
        • 3,50
          huisgemaakte frites met mayonaise
        • 5,40
          van Oma Bobs, 6 stuks
        • 4,95
          van Oma Bobs, 3 stuks
        • 5.40
          8 stuks

        Voorgerechten

        diner op zaterdag

        46
        • 9,95
          romaine sla met ansjovismayonaise, kippendij, ei, Parmezaan en ansjovis
        • 9.95
          gemengde salade met tomaat, soja-bonen, komkommer, noten en mosterddressing
        • 9,95
          geitenkaas uit de oven met gemengde salade, mosterd-dressing en honing
        • 7,50
          dun gesneden zalm met dillesaus
        • 8,00
          met rauwe ham, tomaat, Parmezaan en basilicumolie

        Hoofdgerechten

        diner op zaterdag

        46
        • 16,95
          Hereford dunne lende met kruidenboter
        • 14,95
          uit de oven met mango-chutney
        • 14,95
          op de huid gebakken zalm
        • 17,50
          op de huid gebakken kabeljauw met salsa verde
        • 12,50
          van bospaddestoelen
        • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met sla en huisgemaakte friet
        • 1,00
        • 7.50
          keuze uit steak, kippendij, vis of kroket met sojabonen en friet

        Nagerechten

        diner op zaterdag

        46
        • 6,00
          met frambozen-ijs en slagroom
        • 6.00
          met kaneelijs en slagroom
        • 7.00
        • 4,00
          met vanille-ijs en slagroom
        • 12.50
          kaas van Niels; Epoisses, Comté, Gorgonzola en de witte van Rotselaer