mobile logo

    Koffie en Thee


    • 2,40
    • 3,45
    • 2,40
    • 3,45
    • 2,45
    • 2,65
    • 2,50
    • 2,90
    • 2,90
    • 3,95
    • 3,70
    • 3,95
    • 6,75
    • 7,50
      Irish, Spanish, Italian, French en Kiss of Fire
    • 2,65
    • 2,75
    • 2,75
    • 2,65
    • 0,50
    • 0,50
      cocos, vanille, hazelnoot en caramel

    Taarten / Cakes


    • 4,00
    • 4,00
    • 4.00
    • 3,00
    • 2,00

    Broodjes

    bruin of wit


    • 8.00
      gerookte zalm met dilledressing
    • 7.00
      met vijgenjam en salade
    • 7,50
      van Oma Bobs, met salade
    • 9,00
      handgesneden dunne lende met mierikswortel-mayonaise en Parmezaan
    • 8.50
      buffelmozzarella met pomodorie-tomaat en basilicumolie
    • 6,95
      beenham en kaas met salade
    • 7,75
      geitenkaas en honing met salade

    Pasta / Salade / Soep


    • 9.50
      met kip en gorgonzolasaus
    • 11.00
      zwarte pasta met gebakken zalm en citroen-dillesaus
    • 9,50
      van bospaddestoelen, uit de oven
    • 3,50
    • 9,95
      romaine sla met ansjovismayonaise, kippendij, ei, Parmezaan en ansjovis
    • 9.95
      gemengde salade met tomaat, soja-bonen, komkommer, noten en mosterddressing
    • 9,95
      geitenkaas uit de oven met gemengde salade, mosterd-dressing en honing
    • 9.95
      gemengde salade met gerookte zalm, ei, geroosterde tomaat en dille-dressing
    • 6,00
      romige mosterdsoep
    • 6,00
      pomodorisoep met crème fraîche

    Specials


    • 16,95
      Hereford dunne lende met kruidenboter
    • 14,95
      op de huid gebakken zalm
    • Alle specials worden geserveerd met salade en huisgemaakte friet

    Borrel


    • 6,50
      gegratineerde tortilla chips met guacamole, crème fraîche, salsa en jalapeños
    • 4.75
      sojabonen
    • 3,50
      huisgemaakte frites met mayonaise
    • 5,40
      van Oma Bobs, 6 stuks
    • 4,95
      van Oma Bobs, 3 stuks
    • 5.40
      8 stuks

    Voorgerechten

    diner op zaterdag


    • 9,95
      romaine sla met ansjovismayonaise, kippendij, ei, Parmezaan en ansjovis
    • 9.95
      gemengde salade met tomaat, soja-bonen, komkommer, noten en mosterddressing
    • 9,95
      geitenkaas uit de oven met gemengde salade, mosterd-dressing en honing
    • 7,50
      dun gesneden zalm met dillesaus
    • 8,00
      met rauwe ham, tomaat, Parmezaan en basilicumolie

    Hoofdgerechten

    diner op zaterdag


    • 16,95
      Hereford dunne lende met kruidenboter
    • 14,95
      uit de oven met mango-chutney
    • 14,95
      op de huid gebakken zalm
    • 12,50
      van bospaddestoelen
    • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met sla en huisgemaakte friet
    • 1,00
    • 7.50
      keuze uit steak, kippendij, vis of kroket met sojabonen en friet

    Nagerechten

    diner op zaterdag


    • 6,00
      met frambozen-ijs en slagroom
    • 6.00
      met kaneelijs en slagroom
    • 7.00
    • 4,00
      met vanille-ijs en slagroom
    • 12.50
      kaas van Niels; Epoisses, Comté, Gorgonzola en de witte van Rotselaer