mobile logo

        Koffie en Thee

        46
        • 2,40
        • 3,45
        • 2,40
        • 3,45
        • 2,45
        • 2,65
        • 2,50
        • 2,90
        • 2,90
        • 3,95
        • 3,70
        • 3,95
        • 6,75
        • 7,50
          Irish, Spanish, Italian, French en Kiss of Fire
        • 2,65
        • 2,75
        • 2,75
        • 2,65
        • 0,50
        • 0,50
          cocos, vanille, hazelnoot en caramel

        Taarten / Cakes

        46
        • 3,50
        • 4,00
        • 4,00
        • 2,00
        • 2,00
        • 4,00

        Broodjes

        bruin of wit

        46
        • 9,00
          handgesneden Hereford met Parmezaan, gemengde sla en mieriksworteldressing
        • 7,75
          geitenkaas en honing met salade
        • 7,50
          2 kroketten van Oma Bob's met salade
        • 6,50
          beenham en kaas met salade

        Salades en Soep

        46
        • 3,50
        • 9,50
          romaine sla met ansjovismayonaise, kippedij, ei, Parmezaan en ansjovis
        • 9,50
          geitenkaas uit de oven met gemengde salade en mosterd-honingdressing
        • 6,00
          pomodorisoep met crème fraîche
        • 6,00
          frisse romige mosterdsoep

        Specials

        46
        • 14,95
          Hereford met kruidenboter
        • 13,95
          op de huid gebakken zalm
        • 12,50
          van bospaddestoelen met bechamel
        • Alle specials worden geserveerd met salade en huisgemaakte friet

        Borrel

        46
        • 9,75
          kaas van Niels; Epoisses, Comté en de witte van Rotselaer
        • 4,50
          gegratineerde tortilla chips met crème fraîche en salsa
        • 3,50
          huisgemaakte frites met mayonaise
        • 5,40
          6 stuks van Oma Bobs
        • 4,95
          3 stuks van Oma Bobs
        • 2,50

        Voorgerechten

        diner op zaterdag

        46
        • 9,50
          romaine sla met ansjovismayonaise, kippedij, ei, Parmezaan en ansjovis
        • 9,50
          geitenkaas uit de oven met gemengde salade en mosterd-honingdressing
        • 7,50
          dun gesneden zalm met dillesaus
        • 8,00
          met rauwe ham, tomaat, Parmezaan en basilicumolie

        Hoofdgerechten

        diner op zaterdag

        46
        • 14,95
          gegrilde Hereford met kruidenboter
        • 13,95
          op de huid gebakken zalm
        • 14,95
          gebraden eendenborst met mango-chutney
        • 12,50
          van bospaddestoelen
        • 2,00
        • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en huisgemaakte friet

        Nagerechten

        diner op zaterdag

        46
        • 6,00
          met frambozen-ijs en slagroom
        • 9,75
          kaas van Niels; Epoisses, Comté en de witte van Rotselaer