mobile logo

        Koffie en Thee

        46
        • 2,25
        • 3,25
        • 2,25
        • 3,25
        • 2,30
        • 2,50
        • 2,40
        • 2,75
        • 2,75
        • 3,75
        • 3,50
        • 3,75
        • 6,75
        • 7,50
          Irish, Spanish, Italian, French en Kiss of Fire
        • 2,40
        • 2,40
        • 2,50
        • 2,50
        • 0,50
        • 0,50
          cocos, vanille, hazelnoot en caramel

        Taarten / Cakes

        46
        • 3,75
        • 4,00
        • 4,00
        • 2,00
        • 2,00
        • 4,00
        • 2,00

        Broodjes

        bruin of wit

        46
        • 8,00
          paprika, rode ui en prei
        • 7,50
          met wilde spinazie en dadels
        • 7,50
          gemengde sla en dilledressing
        • 7,50
          2 kroketten van Oma Bob's met salade
        • 7,50
          met geroosterde cherrytomaat, gemengde sla en oreganodressing
        • 6,50
          beenham en kaas met salade

        Salades en Soep

        46
        • 3,50
        • 9,50
          romaine sla met ansjovismayonaise, kippedij, ei, Parmezaan en ansjovis
        • 9,50
          wilde spinazie met verse groenten, geroosterde tomaat, ei en mosterddressing
        • 9,50
          geitenkaas uit de oven met gemengde salade en mosterd-honingdressing
        • 6,00
          gegratineerde heldere uiensoep
        • 6,00
          pomodorisoep met crème fraîche
        • 6,00
          frisse romige mosterdsoep

        Specials

        46
        • 12,50
          met kruidenboter huisgemaakte friet en salade
        • 12,00
          van bospaddestoelen met huisgemaakte friet en salade
        • 7,50
          met salade
        • 13,95
          gebakken zeebaars met huisgemaakte frites en salade

        Borrel

        46
        • 9,75
          kaas van Niels; Epoisses, Comté en de witte van Rotselaer
        • 4,50
          gegratineerde tortilla chips met crème fraîche en salsa
        • 3,50
          huisgemaakte frites met mayonaise
        • 5,40
          6 stuks van Oma Bobs
        • 4,95
          3 stuks van Oma Bobs

        Voorgerechten

        Diner: vrijdag en zaterdag

        46
        • 9,50
          romaine sla met ansjovismayonaise, kippedij, ei, Parmezaan en ansjovis
        • 9,50
          geitenkaas uit de oven met gemengde salade en mosterd-honingdressing
        • 9,50
          dun gesneden zalm met dillesaus
        • 9,50
          met rauwe ham, tomaat, Parmezaan en basilicumolie

        Hoofdgerechten

        Diner: vrijdag en zaterdag

        46
        • 17,50
          gebakken zeebaars met mediterrane tomatensalsa
        • 17,50
          gegrilde entrecôte met rodewijnsaus
        • 17,50
          gebraden parelhoen met Serrano en tomatenchutney
        • 17,50
          van bospaddestoelen met bechamel
        • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en huisgemaakte friet

        Nagerechten

        Diner: vrijdag en zaterdag

        46
        • 7,00
          met gekarameliseerde sinaasappel, vanille-ijs en slagroom
        • 7,00
          met frambozen-ijs en slagroom
        • 7,00
          met witte chocoladecrème
        • 9,75
          kaas van Niels; Epoisses, Comté en de witte van Rotselaer